ביוגרפיה המשך…
בשנת 1989 הקליט גוב את השיר "מה אתה בכלל יודע על אהבה" (אהוד מנור/אילן וירצברג) עבור הסרט "אחד משלנו", וכן יצא לסיבוב הופעות משותף עם יהודה פוליקר שהתבסס על שירי "דרך ארץ" שהלחין פוליקר לצד השירים האישיים של כל אחד מהם. בקיץ 1990 הצטרף גוב לסיבוב האיחוד השני של להקת כוורת.
בשנת 1991 יצא האלבום המצליח ביותרשל גוב "אין עוד יום" בעיבודו המוזיקלי של אלון אולארצ'יק, שגם הלחין חלק מהשירים, בהם "נערה במשקפיים ו"למה לבך כמו קרח". האלבום מכר יותר מ-70,000 עותקים וגוב זכה בעקבותיו בתואר זמר השנה במצעד הפזמונים העברי השנתי של רשת ג'. באותה השנה השתתף גוב יחד עם מזי כהן, חיים צינוביץ' ויהודית רביץ בערב משיריו של יוני רכטר בשם "העיקר זה הרומנטיקה" בפסטיבל ישראל. כמו כן העלה יחד עם אלון אולארצ'יק, מוני מושונוב, שלמה בראבא ושלמה יידוב את המופע "ערב חד-פעמי קונבנציונלי" שהיווה המשך לשני הערבים הקודמים וזכה להצלחה רבה.
בשנת 1993 יצא האוסף "שירים שהתפזרו", שהכיל שירים של גוב שהוקלטו בין 1973 ל-1992 ולא הופיעו באלבומיו הקודמים. בין השירים היו שיר הנושא שלהסדרה "עניין של זמן", "נמה יפו" ו"ציפור המכנסיים הקטנה".
עם פתיחת השידורים המסחריים של ערוץ 2 ב-1993 עזב גוב את "זהו זה!" והחל להנחות תוכנית אירוח חדשה בטלעד בשם " לילה גוב". התוכנית זכתה להצלחה רבה ושודרה בין השנים 1993- 1998. גוב נהג בתוכנית לשיר יחד עם זמרים אחרים שאירח, ובעקבות כך יצא בשנת 1995 האוסף הכפול "שירים מלילה גוב" ובשנת 1997 האוסף המשולש"שירים מלילה גוב 2".
בשנת 1994 יצא גוב לסיבוב הופעות משותף עם יהודית רביץ ורמי קלינשטיין בשם "מופע משותף מאוד" שנחל הצלחה גדולה.
בשנת 1998 הצטרף גוב פעם נוספת ללהקת כוורת, שהתאחדה למופע חד-פעמי בפארק הירקון לרגל שנת היובל לישראל וחצי היובל לאלבום הבכורה של הלהקה. המופע תועד באלבום המשולש "כוורת בפארק".
בשנת 2000 הנחה גוב תוכנית אוכל בערוץ 8 בשם "גידי גוב הולך לאכול", והופיע שוב עם להקת כוורת למופע מיוחד וחד-פעמי שנועד לגייס כסף עבור ניתוח דחוף של חבר הלהקה יצחק קלפטר.
בשנת 2000 הנחה גוב את טקס פרסי תמוז למוזיקה ישראלית, שהתקיים בפעם הראשונה ושודר בערוץ 2.
גוב הנחה את הטקס פעם נוספת בשנה לאחר מכן, אך הוחלט להפסיק לקיימו בסוף שנת 2002.
בשנת 2002 עלתה התוכנית "לילה גוב 2" (שאינה קשורה לאוסף המשולש משנת 1997), שהייתה במתכונת דומה לזאת של קודמתה, אך לא הצליחה לשחזר את ההצלחה וירדה מהמסך בתום העונה הראשונה.
בשנת 2003 שנים עשר שנים לאחר אלבום האולפן הקודם שלו, הקליט גוב את האלבום "ריקוד ירח", שהכיל ביצועים שלו לשירים מוכרים בסגנון ג'אז, בעיבודים של עדי רנרט.
בשנת 2004 חזר גוב להקליט חומר מקורי, והקליט את האלבום "בקצה ההר" בעיבודו של אולארצ'יק. את רוב השירים באלבום כתב והלחין עמיר בניון, בהם "מי תרצי", "בקצה ההר" ו"בית ישן".
החל משנת 2008 משמש גוב כפרזנטור הראשי של חברת "בזק" והוא מופיע באינטנסיביות בפרסומות שלה. בשנת 2009 הוציאה חברת הד ארצי לגוב אלבום אוסף משולש בשם "שלל שיריו". האלבום הגיע למעמד אלבום זהב ובעקבותיו יצא גוב לסיבוב הופעות "שלל שיריו".
ביוני 2011 עלתה לשידור בערוץ 10 סדרת האוכל הדוקומנטרית "המסע המופלא" בהשתתפות גוב וישראל אהרוני. בינואר 2012 הצטרף גוב לפאנל השופטים של תוכנית הריאליטי "כוכב נולד" ושימש כשופט בעונתה העשירית. באותה שנה יצאה מהדורה מחודשת של אלבומו הראשון בסדרת "סימני דרך", שכללה בין השאר גרסאות גנוזות לשירים "סוס עץ" ו"כשצלצלת רעד קולך". גוב גם השתתף בפרויקט "עבודה עברית" באלבום משירי שלום חנוך לילדים, בו שר בדואט עם הזמרת רוני אלטר את השיר "אבשלום". בשנת 2013 השתתף גוב בסיבוב הופעות האיחוד הרביעי של להקת כוורת. בשנת 2014 עלתה לשידור בערוץ 10 עונתה השנייה של "המסע המופלא". באוגוסט 2015, עשור לאחר אלבומו בקצה ההר, הוציא גוב את האלבום "אם היינו" בהפקתם של המוזיקאים ערן ויץ ויובל שפריר, חברי להקתו של גוב.
החל מ-2016, החל להגיש תוכנית רדיו שבועית ברדיו תל אביב בשם "גידי גוב וחברים" בנושא אקטואליה, בהמשך התוכנית הפכה לתוכנית יומית.
ביולי 2017 עלה לאקרנים הסרט "ואז היא הגיעה" בו השתתף גוב בתפקיד השופט הוותיק לצד השחקנים מיכאל אלוני וחן אמסלם.
ב-2018 הופיע גוב במיני-סדרה "סטוקהולם", יצירה משותפת של "קשת 12" ושל "כאן 11".בשנה זו הועלה בתיאטרון השעה הישראלי מחזמר משיריו.
בשנת 2020 הופיע גוב בגרסה המחודשת של תוכנית הבידור המצליחה "זהו זה!", המשודרת במסגרת כאן 11.
גידי גוב נישא לענת גוב בשנת 1978.
לשניים שלושה ילדים: דניאל, יותם, רונה.
ב-9 בדצמבר 2012 נפטרה ענת גוב לאחר מאבק ממושך במחלת הסרטן.
בשנת 2014 החל בזוגיות עם רונית רביץ-בוס, מנהלת תסריטים בתעשיית הקולנוע האמריקאית. השניים נפרדו כעבור כשנתיים.
ב-2017 נכדתו בת התשע נפטרה ממחלת הסרטן.